Galerie Kunst Schildertaal

In deze galerie kunst kunt u mijn werk zien. Mijn kunst verbeeldt in een eigen taal het innerlijk: soul-art. Kunst kan bemoedigen, hoop bieden, een mooie herinnering aan iets of iemand zijn, iets van het leven laat zien.

Kijk rustig rond in deze galerie: schilderijen en boetseerwerk. Nadere informatie over het thema, grootte, materiaal vind je als je op afbeelding klikt. Als je dan op de foto’s onder de galeriefoto klikt worden die vergroot. 

Wil je een werk kopen? Neem dan contact met mij op. Staat erbij: verkocht/in opdracht gemaakt? Dan kunnen we kijken of ik een soortgelijk maar toch uniek werk kan maken. Ik vind het belangrijk dat kunst betaalbaar is en vraag een redelijke vergoeding voor materiaal en werk. De prijzen zijn inclusief 9% BTW. Exclusief verzendkosten. Het werk kan eventueel opgehaald worden in Almere of Baarn (in overleg). Ik vind het fijn je te ontmoeten.

Wil je graag een afbeelding gebruiken? Vraag even toestemming. Ik vind het mooi te weten hoe mijn werk gebruikt wordt, doorwerkt in andermans leven.

Contact via het contactformulier https://schildertaal.nl/contact/.

Ik hoop dat je ervan geniet!