Counseling

Het doel van counselen is dat je meer inzicht krijgt in wie je bent, je gedrag, je gevoel en de samenhang daartussen. Daardoor sta je sterker in het leven.

Schilderen

Gewoon even ontspannen bezig zijn, genieten van het schilderproces. Creatief bezig zijn kan ook helpen een gebeurtenis (ernstige ziekte, verlies van dierbare e.d.) te verwerken.

Over Mij

Mensen bemoedigen door counseling en door kunst vind ik mooi. Het blijft bijzonder te zien hoe mensen (weer) hun kracht ontdekken en meer kunnen genieten van het leven.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Wil jij ook ontdekken wie je bent? Sterker in het leven staan? Een gratis intake voor counseling, creatieve therapie is mogelijk. Zou je weleens willen schilderen? Heb je zin in een verwerkende en/of gezellige workshop met een klein groepje? Of wil je schilderlessen? Heb je belangstelling voor een schilderij of wil je een schilderij laten maken door mij? Neem gerust contact met mij op. Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Over het schilderen

Schilderen:  je innerlijk of iets uit de werkelijkheid om je heen op jouw manier vormgeven: schildertaal! Ik vind het mooi om het innerlijk te verbeelden en zo ontstaat “soul art”. Mijn werk is figuratief abstract en ik hou ervan materialen toe te voegen. In mijn boetseerwerken “schilder” ik a.h.w. met klei en glazuren.

Kijk eens rustig rond in mijn galerie en neem contact op als je een werk wilt kopen. Ik werk ook in opdracht en maak dan een kunstwerk dat bij jou past. Ik geef schilderles en workshops omdat het heel mooi is te zien hoe creatief mensen zijn, ieder op hun eigen manier. En het kan ook inzicht geven en helend werken.

Over counseling

Stevig staan als een boom: wortels diep in de grond, een dikke stam en een volle kruin! Meebewegen in de wind en niet omvallen in de stormen van het leven. Hoe doe je dat? Weet jij hoe je gevormd bent en wat je zwakke, nog te ontwikkelen punten zijn? Weet je wat je sterke kanten zijn en wat jouw kracht is? Hoe kan je weer verder gaan na een nare (verlies)ervaring?

Door (beeldende) counseling krijg je meer inzicht in jezelf. Je hoeft geen kunstenaar te zijn, het gaat om het proces! Ik luister naar je en help je tot inzichten te komen met o.a. creatieve opdrachten, zodat je (weer) sterker in het leven komt te staan.

Nieuws

Hier is ruimte voor een stuk informatie over lessen OF voor bijvoorbeeld data van toekomstige lessen.