Overzicht kosten schilderen: schilderles, verwerkend schilderen, workshop schilderen

Schilderles

Wil jij ook weer wat ontspanning in je leven?

Geef je op en kom erbij! Groepen zijn klein (min.3, max. 4) en dat garandeert voldoende aandacht en rust. Je bent welkom. Bij veel aanmeldingen kan er misschien nog een groepje gestart worden.

Losse lessen (2 uur) kosten in een groepje € 20,- (incl. verf en papier, doek zelf kopen). Handig als je wilt kijken of het iets voor je is. Instromen is mogelijk als er nog plek is; neem contact op als je dit wil.

Ik bied ook reeks-lessen die dan goedkoper zijn (€16,- per les van 2 uur) Je geeft je op voor de lessen die je op afgesproken data volgt, minimaal 5 lessen (najaar of winter/voorjaar). Prijs incl. BTW (incl. verf en papier, doek zelf kopen). Graag hoor ik het tijdens de reeks van te voren wel als je niet komt, dan kan ik daar rekening mee houden. In overleg bij andere groep inhalen indien mogelijk. Daarna kijken we weer of je verder wilt met losse lessen of een nieuwe reeks.

Verwerkend schilderen

Individuele begeleiding per uur voor €60,-, deels inclusief materiaal: verf, penselen en papier. Doek zelf kopen.

 

Workshop Verwerkend schilderen

Met zijn tweeën –  3 uur voor €60,- p.p., deels inclusief materiaal: verf, penselen en papier (doek max. 40×40 inbegrepen, groter zelf kopen). In overleg kan hiervan worden afgeweken.

 

Andere Workshopkosten zijn afhankelijk van wat er gedaan wordt en met hoeveel mensen. Workshops alleen in kleine groep (2 – 4 personen) bij mij – zolderatelier.

 

Koffie/thee en wat lekkers horen erbij. Prijzen zijn incl. BTW

Algemene voorwaarden