Open atelier: welkom en nog meer : )

open atelier, exposities, nieuwe leven en kunst

schedule 24 sept 2024
bookmark_border Blog
create

Open atelier: welkom en nog meer : )

Het is bijna zover: open atelierroute 2024! De kans om (weer) langs te komen in allerlei ateliers in Driebergen. Het is altijd weer fijn mensen te spreken over mijn werk. Vaak is men verbaasd over de diepte van de structuren en kleuren van de schilderijen. Een foto kan dat toch niet helemaal weergeven. Van harte welkom!

Expositie Duister en Licht

Er zullen ook een aantal werken van mij hangen op de Expositie “Duister en Licht” in het Helenahuis, Landstraat 11 te Aalten van 5 okt. 2024 tot15 jan 2025. Het is een tentoonstelling van foto’s, schilderijen en  beelden waarin dit thema een rol speelt, van diverse kunstenaars.

Meer info over het open atelier en expositie op kunst en expositie

Terugblik

De expositie Feest van de Geest waaraan ik mee mocht doen bij de afdeling Utrechtse Heuvelrug, was een groot succes. Het thema van dit jaar was Troost. Bezoekers vonden de werken erg mooi en werden erdoor geraakt. Hierdoor ontstonden allerlei goede gesprekken. En een aantal werken werd ook verkocht. Dat is altijd weer bijzonder : )

Ook 3-bergenArt was weer gaaf. Ik kreeg veel positieve reacties en ook dit werk is verkocht.

Leven en kunst

In mijn werk zie je vaak veel craquelé, roest e.d. naast rustige delen. Net als in mijn leven onrust en rust naast elkaar bestaan of beter gezegd door elkaar heen. In alle onrust en onzekerheid rond de diagnose Parkinson bij Michiel, ervaren we ook veel moois. We zijn dankbaar voor liefde en meeleven en proberen in ons leven weer balans te vinden. Bewegen is belangrijk en we wandelen en fietsen graag in onze prachtige omgeving. Ook blij met alle therapie die helpt symptomen te verminderen. Ik vind het fijn in mijn atelier te zijn en daar met creativiteit mezelf te uiten. Regelmatig zet ik nieuw werk in mijn website: kijk daar ook eens rond. Die galerie …link is altijd “open” : ) En als je toch in Driebergen bent kan je ook nog proberen bij mij langs te komen maar bel dan eerst even.

Uitvaartboekje

Er is dit jaar ook een boekje gemaakt met een soort handleiding van een uitvaart en waarin mensen hun wensen voor hun eigen uitvaart kunnen noteren. Hierin worden mijn schilderijen als illustratie gebruikt. Het is erg mooi geworden.

Zelf aan de slag?

Wil je zelf ook eens aan de slag met structuren, craquelé en mixed media? Neem dan contact mij op.

Wil je geen nieuws missen? Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief (max. 3 per jaar) onder in de footer.