Schilderles: ontspannen en schilderen

Zou je ook willen leren schilderen op schilderles? Samen lukt dat vast. Ontdek je eigen creativiteit op een rustig ontspannen manier. Iedereen is creatief, het hoeft niet perfect te zijn, je mag al doende leren.

Meer over mijn visie op schilderen op https://schildertaal.nl/schilderen-2-2/

Mijn lessen zijn niet schools: je gaat aan het werk met iets wat jou inspireert en ik help je bij de schildervaardigheden. De theorie van schilderen komt dan als het nodig is vanzelf naar voren tijdens de schilderles. Ik geef schilderles aan kleine groepjes (ongeveer 4 personen).

Wil jij ook weer wat ontspanning in je leven? Kom uit je hoofd, in je hart!
Geef je op en kom erbij! Groepen zijn klein en dat garandeert voldoende aandacht en rust. Je bent welkom!

Schilderles kosten

Losse lessen kosten € 20,- (incl. verf en papier, doek zelf kopen). Handig als je wilt kijken of het iets voor je is. Instromen is mogelijk als er nog plek is; neem contact op als je dit wil.

Ik bied ook reeks-lessen die dan goedkoper zijn (€16,- per les) Je geeft je op voor de lessen die je op afgesproken data volgt (najaar of winter/voorjaar). Een reeks van 6 lessen kost € 96,- incl. BTW (incl. verf en papier, doek zelf kopen). Graag hoor ik het tijdens de reeks van te voren wel als je niet komt, dan kan ik daar rekening mee houden. In overleg bij andere groep inhalen indien mogelijk. Daarna kijken we weer of je verder wilt met losse lessen of een nieuwe reeks.

Schilderles data winter/voorjaar 2019

18 januari, 1 februari, 15 februari, 1 maart, 15 maart, 29 maart
Bij voldoende belangstelling kan er nog een groepje starten op woensdagochtend in dezelfde weken.

Heb je belangstelling?  Neem dan contact op via het contactformulier https://schildertaal.nl/contact/.

Art washes away from the soul the dust of everyday life – Pablo Picasso

Hieronder zomaar wat schilderwerken van deelnemers: